1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

KREĆE NOVA SEZONA: ‘Jurohups’ prognozirao plasman timova u Evrokupu, Delije i Grobari će različito reagovati (FOTO)

Objavljeno: 02.10.18 u 17:30

Crvena zvezda i Partizan su na potpuno različitim stranama projektovane tabele.

Danas počinje novo izdanje Evrokupa, a pred sam start specijalizovani košarkaški portal ‘Eurohoops’ je dao svoju prognozu za rang timova učesnika.

Na prvom mestu, očekivano, nalazi se Lokomotiva Kubanj, zatim slede Unikaha, Valensija i Uniks, a odmah iza njih na petom mestu je Crvena zvezda.

Navedeno je da crveno-beli imaju iskusan tim, koji je pojačao i dolazak trenera Milana Tomića, ali se pre svih ističe novajlija iz Olimpijakosa Stratos Perperoglu.

Kada je reč o Partizanu, tu je slika malo drugačija. Crno-beli su tek na 21. poziciji, a iza njih su samo Franfurt, Mornar i Arka.

Tim Nenada Čanka ocenjen je izuzetno mladim, sa izuzetkom Novice Veličkovića, a kao nosilac igre navodi se ime mladog Radeta Zagorca. Mada ima tu još nekoliko igrača u timu koji će nositi igru ‘parnog valjka’, ‘Jurohups’ smatra da igrači nisu spremni za veliki iskorak u Evrokupu.

1. Lokomotiva Kubanj 
2. Unikaha 
3. Valensija 
4. UNIKS 
5. Crvena zvezda 
6. Zenit 
7. Tofaš 
8. ALBA 
9. Cedevita 
10. Monako
11. Trento
12. ASVEL 
13. Torino
14. Galatasaraj 
15. Morabank Andora
16. Turk Telekom 
17. Breša 
18. Limož
19. Ritas 
20. Ulm
21. Partizan 
22. Frankfurt
23. Mornar 
24. Arka 

0
0
1 Komentara
  1. Zvezda sa ovim timom i trenerom moze da ide na osvajanje evrokupa pocetak sezone je dobar tim ce biti jos jaci dok sezona bude odmicala.u ABA ligi nemamo konkurencije a u Srpskoj ligi da i ne pricam..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter