7
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

DEGENEK PRED PUT U PARIZ: Raduje nas što gostujemo PSŽ-u

Objavljeno: 02.10.18 u 13:13

Crvena zvezda sutra od 18.55 igra meč drugog kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, a fudbaleri tima iz Ljutice Bogdana se raduju što će igrati protiv velikog francuskog tima.

Jedan od onih koji sa nestrpljenjem iščekuju duel je i Miloš Degenek:

– Svi se radujemo teškom gostovanju Pari Sen Žermenu. Možemo da očekujemo jednu jaku utakmicu, zato ćemo se pripremiti maksimalno i daćemo sve od sebe, rekao je Degenek pre puta.

Susret sa Napolijem okončan je 0:0, a Zvezdin defanzivac istakao je da se nada da će i u Parizu uspeti da sačuvaju svoju mrežu. i nesavladani i u Parizu.

– Bilo bi lepo da ne primimo gol i u Parizu, ali biće teško. PSŽ je jedna posebna ekipa i verujem da ćemo uraditi najbolje što možemo da sačuvamo mrežu. Očekujem dobru atmosferu, stadion Park prinčeva je kapaciteta skoro 50.000 mesta i nadam se da će biti lep ambijent.

U kvalitet rivala nema sumnje:

– Mi se pripremamo za svaki meč isto, odnosno maksimalno. Da li igramo kod kuće ili u gostima, nije nam razlika. Mislim da će za PSŽ igrati i Kavani, i Nejmar i Mbape. Svi su jednako opasni, na odličnom nivou. Imaju i ozbiljnu odbranu, u kojoj su svi i reprezentativci svojih zemalja, zaključio je Degenek.

 

0
0
7 Komentara
  1. Voleo bih da najzad neko od stalnih ucesnika u evrokupovima izadje u najjacem sastavu a da pritom igra napadacki fudbal pa da vidimo pravi kvalitet tog stuba srpstva,konacno.

    0
    0
    Odgovori
  2. 4 комемтара и све сами фрањевци. Ипак смо највећи клуб на Балкану! Поздрав

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi se samo mozete radovati sto cete malo posetiti francusku,to je sansa koja vam se nece u skorijoj buducnosti dogoditi,pa cete posle malo do liverpula,napulja na izlet i tako,i najbitnije je od svega toga da cete se vratiti puni ko brod,za to ce se borjance pobrinuti,pa red bi bio da ga natankiraju na svakom gostovanju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Raduj se dečko dečko tamo nema sklanjalice neka se minimum 5 puta lopta otkotrlja u vašu mrežu, pa da se naučite pameti, spremi se za dugo razočarenje u sebe i svoj tim, tako treba biti, pozzzz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter