3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETAR GRBIĆ: Partizan ima najboljeg igrača u ligi, ali mi idemo na tri boda!

Objavljeno: 28.09.18 u 22:10

U derbiju 10. kola Superlige Srbije Radnički iz Niša na Čairu u nedelju dočekuje Partizan.

Dugo ‘Real sa Nišave’ nije mogao da se pohvali drugim mestom na tabeli. Nišlije su osvojile 20 bodova, koliko ima i trećeplasirani Partizan, koji upravo u nedelju dolazi u najveći grad juga Srbije. Najbolji sagovornik iz redova Radničkog pred derbi u nedelju je Petar Grbić, nekada krilni napadač crno-belih.

– Ovo je svakako apsolutni derbi, jer će se sastati ekipe koje imaju identičan skor u prvih devet kola i imaju najviše moguće ambicije u nastavku sezone. Očekuje nas težak i zahtevan meč protiv jakog protivnika, ali mi smo svesni naših kvaliteta i činjenice da igramo kod kuće, tako da smo spremni da odigramo najbolje što možemo i opravdamo trenutnu poziciju na tabeli – istakao je Petar Grbić na konferenciji za novinare.

Bivši fudbaler beogradskog tima je istakao da o kvalitetu Partizana ne bi trebalo pričati.

– Iza njih je jedna vrhunska utakmica protiv Crvene zvezde, dobro smo mogli da vidimo sve njihove vrline i znamo koliko je težak izazov pred nama. Ipak, verujem u Radnički, igramo sve bolje kako sezona odmiče i očekujem da i u nedelju nastavimo niz pozitivnih rezultata.

Petar Grbić je istakao da Partizan ima najboljeg igrača u ligi.

– Agresivni su, disciplinovani, svaki igrač zna šta treba da radi na terenu, što se najbolje videlo u derbiju sa Zvezdom. Imaju i pojedince koji odskaču, kao što je Marko Janković, po mom mišljenju najbolji fudbaler lige. Ipak, pored svih njihovih kvaliteta, smatram da ćemo se mi dosta pitati u nedelju. Trener Nenad Lalatović ih je odlično analizirao, predočio nam kako treba da se postavimo na terenu, a mi apsolutno imamo snage i znanja da sve to sprovedemo u delu i osvojimo tri boda pred našom publikom – zaključio je Grbić.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u nedelju od 19 časova.

0
0
3 Komentara
  1. Realno 3 boda idu Partizanu,a ako bude fer sudjenja Zvezda gubi 3 boda, vreme je da se tom klubu obijaju o glavu sudijska pomaganja. A sto se tice evrope neka ih spucaju sa 5:0, minimum 5:0 za Pari San Zermen protiv Zvezde Fon Barmen, neka bude tako ahahaha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter