4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SASTAVI: Evo za koje igrače su se odlučili Mirković i Milojević – nema jednog od najbitnijih

Objavljeno: 23.09.18 u 17:36

Nešto malo više od jednog sata deli nas do početka 158.  po redu večitog derbija.

Obe ekipe u ovaj duel ulaze u dobroj atmosferi, Crvne zvezda nakon remija u Ligi šampiona, a Partizan nakon trijumfa nad Radom u sredu.

Treneri obeju ekipa nemaju lak zadatak pred ovakve mečeve, koji su uvek drugačiji od drugih. Dobar niz igara gostujući trener Vladan Milojević pokušaće da nastavi i protiv najljućeg rivala, pa tako nije mnogo rizikovao, već se odlučio za najjači sastav, uz jednu promenu na poziciji štopra gde će igrati Srđan Babić umesto kapitena Vujadina Savića.

Zoran Mirković takođe ne želi puno da reskira već će ‘proverena ekipa’ izaći na teren. Dobar rezultat u ovoj utakmici dodatno bi dao krila kako igračima crno-belih, tako i mladom stručnjaku. Na centru igrališta u Humskoj naću će se arbitar Danilo Grujić, a evo i kompletnih sastava ekipa:

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić – Zdjelar, Šćekić – Janković, Pantić, Zakarić – Rikardo.
Klupa: Kljajić, Vulićević, Urošević, Smiljanić, Kosović, Ivanović, Nikolić.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Babić, Degenek, Rodić – Krstičić, Čaušić – Ben, Marin, Kafu – Boaći.
Klupa: Popović, Gobeljić, Jovančić, Jovičić, Srnić, Simić, Pavkov.

0
0
4 Komentara
    • Borjan i Degenek imaju hrvatsko i Australsko ili kanadsko tako da ne mogu imati i srpsko jer po zakonu ne moze niko da ima tri drzavljanstva!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter