0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LUKOVIĆ I VOJINOVIĆ: Moramo da se iskupimo za poraz od Čukaričkog, nadamo se seriji pobeda

Objavljeno: 21.09.18 u 09:55

Voždovac gostuje u Novom Sadu, pred Zmajevima je meč devetog kola protiv Vojvodine.

Ekipa iz Beograda će na noge Vojvodini, prethodni meč sa ekipom Čukaričkog je odavno kovertiran, svoje očekivanja pred naredni prvenstveni izazov je izneo Andrija Luković.

– Teška utakmica u Novom Sadu, kao i svaka protiv Vojvodine i nikad nije lako tamo uzimati bodove. Mi smo malo poljuljani posle poraza od Čukaričkog i sigurno idemo u goste da napravimo iznenađenje i uzmemo bodove. Dobro treniramo i radimo i pitanje je trenutka kada ćemo ponovo početi da pobeđujemo, izjavio je Luković.

FOTO: PRINTSCREEN

I trener Vojinović naglasio je značaj utakmice za njegov tim.

– Izuzetno značajna utakmica za nas. Moramo da se iskupimo za izgubljenu utakmicu protiv Čukaričkog. Vojvodina takođe ima par poraza za redom, te nas očekuje susret dve ekipe koje moraju da idu na pobedu i moraju da nadoknade minus bodova koje imaju, rekao je on, pa potom dodao:

– Mi u Novi Sad dolazimo spremni, nemamo problema u sastavu tima, nemamo povređenih igrača i idemo da se nadigravamo i pokažemo naš kvalitet, istakao je Branko Vojinović, šef stručnog štaba Voždovca.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter