0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter / Express.co.uk

HOTSPORT SAZNAJE: Liverpul i PSŽ šalju svoje ‘špijune’ u Beograd

Objavljeno: 17.09.18 u 10:32

Nemački treneri Jirgen Klop i Tomas Tuhel ne žele ništa da prepuste slučaju, a od saradnika imaće detaljan izveštaj o naredna dva protivnika u Ligi šampiona.

Spektakularno takmičenje u Ligi šampiona kreće sutra, a na premijeri Crvena zvezda dočekuje Napoli na stadionu „Rajko Mitić“. Navijači će popuniti tribine, sponzori i gosti lože i u njima će se naći, kako saznaje HotSport, izvidnica iz Liverpula i Pariza. Nemački treneri Jirgen Klop i Tomas Tuhel imaće međusobni okršaj na „Enfildu“, ali su odlučili da pošalju saradnike u Beograd. Pored snimaka oni žele da se uživo uvere u kvalitete dva naredna protivnika i ništa ne prepuštaju slučaju, bez obzira što imaju ulogu favirita u ovoj grupi.

Crveno-beli su debitanti u ovom novom formatu najelitnijeg takmičenja u Evropi, a na veliku scenu se vraćaju posle 26 godina. Rival Napoli prošle sezone nije uspeo da prođe u drugi krug i za njih je bio koban Šahtjor, tako da ekipa Karla Anćelotija ima dodatni pritisak pred start na stadionu „Rajko Mitić“ na kom se očekuje preko 50.000 pristalica šampiona Srbije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter