0
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

FENOMENALAN GEST: Nema menjanja sa Hamšikom i drugarima – pogledajte gde će otići dresovi Crvene zvezde nakon utakmice sa Napolijem

Objavljeno: 17.09.18 u 20:00

Prema mišljeniu većine navijača, dresovi su najpopularniji sportski rekvizit.

Pristalice Crvene zvezde će do njih moći da dođu nakon odigranog meča šampiona Srbije sa Napolijem na startu Lige šampiona.

Ali ne na tradicionalan način, hvatanjem na tribini, već putem humanitarne aukcije. Crvena zvezda je rešila da dresove koje igrači budu nosili protiv Napolija prosledi fondaciji ‘Delije’ koja će organizovati humanitarnu aukciju, a prikljupen novac proslediti onima kojima je to najpotrebnije.

– Da izabranike Vladana Milojevića, pored fudbalskih, krase i ljudski kvaliteti pokazuje činjenica da će oni dresove koje budu nosili na utakmici Lige šampiona sa Napolijem dati fondaciji ‘Delije’. Tako će se dresovi naših fudbalera naći na humanitarnoj aukciji i prikupljen novac biće prosleđen onima kojima je najpotrebniji, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter