0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOBELJIĆ PRED RADNIK: Najsrećniji bi smo bili kada bi u subotu bile pune tribine

Objavljeno: 12.09.18 u 11:55

Crvena zvezda utakmicom protiv Radnika iz Surdulice u subotu hvata zalet za Ligu šampiona.

Kako ističe Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić to će biti odlična prilika da naši navijači uživaju u odličnoj fudbalskoj predstavi.

– Prijao nam je kraći odmor tokom reprezentativne pauze posle uspeha na evropskoj sceni i odličnih igara u domaćoj ligi. Nastavljamo borbu za šampoionsku titulu. Svi smo videli koliko veliko interesovanje vlada, posebno sada kada su se prodavale karte za Ligu šampiona i voelo bih da vidimo i pred prvenstvenu utakmicu takve gužve. Mi igrači ćemo biti najsrećniji ako to doživimo. Ekipa Surdulice je zaista nezgodan protivnik, zato ćemo morati da uđemo u utakmicu maksimalno fokusirano, da se dobro postavimo na terenu, budemooštri i borbeni kako bismo zabeležili novu pobedu, rekao je Gobeljić.

FOTO: STARSPORT

Ne osećaju pritisak igrači Zvezde pred nastavak prvenstva.

– Nema pritiska kod nas, navikli smo da u svakoj utakmici u svakom takmičenju moramo da pobedimo. Stekli smo veliko iskustvo protekle sezone, ekipa je ostala na okupu i to je naša velika prednost. Stigla su nam i pojačanja, reč je o zaista odličnim igračima. Imamo dva izuzetno kvalitetna tima, ko god izađe na teren daće svoj maksimum, nema potrebe sumnjati u pobedu, kaže on.

Gobeljić poziva navijače da i sutra napune stadion.

– Ja ću okačiti na sve svoje društvene mreže poziv za navijače, toliko nam znači njihova podrška. Poručio bih samo da bismo mi fudbaleri bili najsrećniji kada bismo u prvenstvu videli prepune tribune. Sada je vreme da napunimo Marakanu pred početak Lige šampiona, zaključio je Gobeljić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter