1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Crvena zvezda opet pobedila, Ben ne staje sa golovima – a ni Pavkov! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.18 u 20:55

Šampion Srbije je nastavio sa serijom pobeda u domaćem šampionatu.

Ovoga puta je Crvena zvezda sa 4:1 pobedila ekipu Vojvodine.

Gotovo iz prve opasne prilike je Zvezda povela u Novom Sadu. Igrao se 15. minut kada je Milan Pavkov dobio odličnu loptu u prostor, a imao je i sreće pošto se golman Vojvodine Emil Rockov okliznuo i pao. Pavkov je sa oko 15 metara gađao, ne toliko oštro, a prilikom ustajanja se Rockov spetljao te mu je lopta prošla ispod ruke i doslovno se otkotrljala do mreže.

(Izvor: YouTube/LiveSport HD)

Ali nije dugo imala prednost Zvezda na ‘Karađorđu’. Velike probleme je defanzivcima crveno-belih pravio Ismael Beko Fofana koji se našao u dve šanse uzastopce, a prilikom drugog udarca lopta se odbila do novajlije Đuričina koji je prevario Borjana.

Tokom 24. minuta došlo je do prekida nakon što su se sudarili Milan Pavkov i Emil Rockov. Napadač Crvene zvezde je morao da napusti igru, dok je kroz nekoliko minuta učinio i golman domaćina.

A onda, u finišu poluvremena, penal za goste. Dušan Jovančić je iznudio najstrožu kaznu, a sa kreča precizan je bio Mohamed El Fardu Ben za kraj prvog dela igre.

Za razliku od prvog, u drugom poluvremenu nije bilo toliko prilika. Gotovo da je najbolju imala Crvena zvezda kada je u 75. minutu povela sa 3:1. Odlična akcija gostujućeg tabora, Veljko Simić je na kraju sjajno pronašao Bena koji je postigao drugi gol večeras.

Iz poslednje akcije na utakmici je Zvezda pobedu učinila još ubedljivijom, a strelac je bio Srđan Babić.

(Izvor: YouTube/Arena sport 1 HD)

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 1:4
(Đuričin 20 – Pavkov 15, Ben 44 pen, Babić)

Novi Sad

Stadion: Karađorđe

Kapacitet: 9.000

Sudija: Petar Piper

Vojvodina: Rockov (od 32. Simić) – Stojković, Graovac, Đorđević, Antić – Huhumis – Đuričin, Đurić, Milojević, Eze – Fofana. Trener: Aleksandar Veselinović

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Rodić – Jovičić, Jovančić – Kafu, Ebesilio, Ben– Pavkov (od 28. Simić) Trener: Vladan Milojević.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter