0
Evropske lige

FOTO: FC Juventus

NIJE TAKO ZAMIŠLJAO: Neverovatan podatak u vezi početka karijere Ronalda u Juventusu (FOTO)

Objavljeno: 02.09.18 u 09:52

Malo ko se, a pogotovo Portugalac, nadao tome.

Teže nego što se očekuje, Juventus niže pobede, ali najbitnije je da posle uvodna tri kola imaju devet bodova na kontu i od početka je suveren na čelu tabele Serije A.

Međutim, ono što polako počinje mnoge da brine jeste to da Kristijano Ronaldo i dalje nije postigao nijedan pogodak za ‘staru damu’ od kako je letos bombastično stigao iz madridskog Reala.

A nije da nije imao želju. Imao je, još kakvu, i pokazuje je na svakom susretu. Ali u mnogim situacijama nije ni imao sreće, poput one kod gola Mandžukića protiv Lacija pre sedam dana.

Potpuno neverovatno deluje podatak da je CR7 jedini fudbaler u ‘ligama petice’ u Evropi koji je najviše puta pokušao da zatrese mrežu, čak 23, a to nije uspeo niti jednom!

Italija i ‘stari kontinent’ i dalje čekaju na njegov prvenca, a novi stil igre mu izgleda baš i ne odgovara. Možda čuva ‘municiju’ za nastup u Ligi šampiona, gde je Juventusu ipak najpotrebniji.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter