0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ VOJVODINE PRED ZVEZDU: Zapad i jug su rasprodati

Objavljeno: 01.09.18 u 21:31

Sve ulaznice za zapad i jug za derbi meč sedmog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde danas su rasprodate.

Iz tabora kluba iz Novog Sada izdali su saopštenje, a mi ga prenosimo u celosti.

– Fudbalski klub Vojvodina obaveštava svoje navijače i sve ljubitelje fudbala da su danas u toku dana rasprodate sve ulaznice za zapadnu i južnu tribinu za sutrašnji derbi meč sedmog kola Super lige Srbije, u kojem će se od 19 časova sastati Vojvodina i Crvena zvezda.

U dogovoru sa policijom i FK Crvena zvezda, odlučeno je da iz bezbednosnih razloga kapacitet stadiona za ovaj meč bude drastično smanjen. Takođe, fudbalski klub Vojvodina napominje da će sutra u toku dana pristup stadionu biti omogućen samo gledaocima sa kupljenom ulaznicom, kao i vlasnicima sezonskih ulaznica FK Vojvodina, dok svi koji nemaju kartu za meč neće biti u prilici da priđu stadionu.

Fudbalski klub Vojvodina još jednom apeluje na navijače oba tima da sportski i dostojanstveno pruže podršku svom timu, poštujući sportski duh i pravila fer-pleja, stoji u poruci Vojvodine.

Utakmica je na programu sutra od 19 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter