12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MIRKOVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: Jači su, bolji…

Objavljeno: 31.08.18 u 00:20

Partizan je svoju evropsku priču, bar za ovu godinu, okončao protiv Bešiktaša. Poraz od 3:0 označio je kraj takmičenja za crno-bele na poslednjem stepeniku pred grupnu fazu.

Očekivano, trener kluba iz Humske Zoran Mirković nije bio zadovoljan:

– Jači su, bolji… Bila je velika utakmica, ozbiljan su protivnik, ne trpe greške.

Potom je nastavio:Nisam zadovoljan igrom. Posebno na odbranu mislim, pri prekidima. Ne bih da izdvajam bilo koga ni kad je dobro ni loše. Ali, kod prekida se zna odgovornost svakog igrača. Ne znam ko je pogrešio, moram da pogledam pa ću videti, zaključio je Mirković priču o današnjem susretu.

Podsećamo, pre istanbulskih 3:0 u Beogradu je bilo 1:1.

 

 

0
0
12 Komentara
  1. Jako lep osecaj ,a kakav je osecaj kad krenes putem kojim smo mi prosli pre deset godina kad nismo imali ni struju da platimo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije bitno shto je Partizan 0, bitno je da se pricha kako ce Zvezda da bude za gol razliku!
    Sve jedno, i da gubimo svaku tekmu sa po 10:0, vi cete i dalje biti mali komshija!
    Komshija evropskih i svetskih prvaka!
    I da puknemo 10:0 od ovih zveri od ekipa, vi cete opet tugovati jer smo u grupi lige shampiona! Imacete protiv koga da navijate, kad vec nemate za koga!
    Pozzzzz

    0
    0
    Odgovori
  3. Zamislite šta će Zvezda da im uradi kada ih je ovaj Bešiktaš sa ispušenim starim muštiklama (Tako su navijači Partizana govorili pre dvomeča) razbio kao kadete.

    0
    0
    Odgovori
  4. Najgora moguca varijanta za ove strasne glodare Zvezdu ce gledati u ligi sampiona jedino sto grobarima preostaje je borba sa Zvezdinim drugim timom za titulu…koliko ce Zvezda finacijski dobro proci ove sezone to vec svi znaju sta ce biti sa glodarima to i sam bog ne zna za plate nece imati biti ce moljakanja da se oproste dugovi o pojacanjima nema ni govora para nemaju a ko ce i doci kad im klub ne moze da se plasira bar u ligu evrope..

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovo je realnos ovog tima, pa ljudi ovaj kompletan tim ne vrijedi vise od 2 miliona , jos kad se tome doda briga uprave samo sa cilljem da se prodaju dva najbolja igraca Tosic i Jankovic i citao ljeto to rade. Iskreno dobro smo i prosli..

    0
    0
    Odgovori
  6. Scekic je bio izgubljen na terenu kao i Miletic (levi bek), Djordje Ivanovic nije ni za 3ligu. Partizanu trebaju pojacanja evropskih kvaliteta a ne 1ligaskih.
    Pusti Lolu da organizuje igru sa Zdjelarom jer Scekic to ne ume. Sve u svemu Bato odlican posao,sledece sezone cemo biti kao u doba celavog

    0
    0
    Odgovori
  7. MISKOVICU SVAKA CAST
    ALI PARTIZANU TREBA
    JEDAN LUCESKU
    I SPOSOBNA UPRAVA
    KOJA CE UJEDINITI
    NAVIJACE PROFITERI MARS
    Is SVETINJE

    0
    0
    Odgovori
    • STA DA KOMENTARISEMO, STO CETE BITI KANTA ZA PUNJENJE. CRVENA PUNJENA PAPRIKA!
      I DA PARTIZAN JE PRVI NAS KLUB U LIGI SAMPIONA! DA STE VI IGRALI SA BESIKTASEM PRIMILI BI ISTO NEKOLIKO KOMADA. IMALI STE SRECU SA TRNAVAMA I ETO DOSLI STE TAMO GDE NE PRIPADATE ALI TO CES VRLO BRZO SHVATITI I SAM.
      STO SA TICE PARA, POJECE TO SKAKAVCI I NISTA VI DOBRO NECETE IMATI OD TOGA!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter