1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda mislima u Salcburgu, Gobeljićev juriš i hitac slomio Čukarički (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.18 u 22:28

U derbiju 6. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda je slavila trijumf protiv Čukaričkog rezultatom 2:1 (0:0).

Početak meča obeležio je prilično mali broj zvezdaša na tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’, iako su igrači danima unazad najavljivali i pozivali navijače da dođu i isprate ih u velikom broju u Salcburg.

To je možda i uticalo na igrače da u prvih 45 minuta ne prikažu gotovo ništa i osim šanse Milana Pavkova kada je glavom sa pet metara šutirao pravo u Nemanju Stevanovića, nije više bilo dešavanja vrednih pomena.

Ali, crveno-beli su u prednost stigli iz prve prave akcije. Pukla je odbrana gostiju po levoj strani, golman Stevanović je istrčao, a Slavoljub Srnić dobio loptu u pravom trenutku i ušetao se u prazan gol Čukaričkog.

(izvor: youtube / AM VIDEO7S Streaming)

Nakon kornera za ‘brđane’ Milan Borjan je pogrešno procenio let lopte koja je pala mladom Tediću na nogu dva metra od gola i gosti su izjednačili.

(Izvor: youtube / AM VIDEO7S Streaming)

Međutim, samo četiri minuta stajao je rezultat 1:1 na semaforu, jer je Marko Gobeljić doneo novu radost crveno-belima.

Oduzeo je loptu na sredini terena i stuštio se ka kaznenom prostoru, sa čije je ivice šutirao i pogodio mrežu Stevanovića.

(Izvor: youtube / AM VIDEO7S Streaming)

Imala je Zvezda u drugom poluvremenu još par prilika, poput stative Melega, ali u nastavku susreta više nije bilo golova. Čukarički nije imao više snage za novi povratak i bodovi su istali na ‘Marakani’.

Zvezda je zadržala maksimalan učinak uoči gostovanju Salcburgu, a ‘brđani’ su doživeli prvi poraz ove sezone.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI 2:1
(Srnić 53, Gobeljić 72 – Tedić 67)

Stadion: Rajko Mitić.
Sudija: Danilo Grujić

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Savić, Babić, Terzić – Jovančić, Jovičić (od 59. Meleg) – Srnić (od 83. Kafu), Simić, Jevtović (od 70. Ben) – Pavkov.

Čukarički: Stevanović – Đorđević, Puškarić, M. Stevanović, Birmančević (od 70. Kajević), Bogosavac, Kopitović, Ovusu, Zorić (Šarić), Docić, Tedić (od 77. Mudrinski). 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
1 Komentara
  1. Zvezda ima najbolji izbor domaćih igrača i veoma loše strance! O Kafuu neću da govorim a Muamed Ben je izgubio sve lopte, osim jedne! Katastrofa! Razlika se vidi kao iz aviona! Milojević još uvek nije uspeo da mu Zvezda igra brzo, snažno, agresivno, sa puno tempa a brza tranzicija je za njega misaona imenica! Umesto toga, samo bunarenje sa loptom i telefonski centaršutevi štopera pred gol gostiju! Ovo nije dobro! Veljko Simić je pokazao da je doktor fudbala a Milojević će igru Zvezde, u Salcburgu, bazirati na na žalosnim mogućnostima Muamedu Benu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter