0
Evropske lige

REAKCIJE ITALIJANA: Kristijano, da li sada shvataš koliko je Serija A teža od Primere? (FOTO)

Objavljeno: 19.08.18 u 11:52

Kristijano Ronaldo nije impresionirao u premijernom meču u dresu Juventusa, ali nije ni dobio previše kritika, inače vrlo oštre, italijanske štampe.

Juventus se jedva izvukao na startu Serije A i golom u 93. minutu odneo sva tri boda iz ‘grada Romea i Julije’. Na ‘Bentegodiju’ je debitovao Kristijano Ronaldo u crno-belom dresu, ali nije postigao gol kao što se očekivalo.

Imao je nekoliko prilika, u tome ga je uglavnom sprečavao juče odlični golman Kjeva Sorentino, a naravno da su italijanski mediji pomno pratili njegov nastup i danas veliki prostor posvetili upravo tome.

Italijani su složni u oceni da je Ronaldo mnogo bolje igrao kada su u igru ušli Bernardeski i Mandžukić, te je otišao na levu stranu terena, međutim, on nije projektovan da u Juventusu igra po krilu.

Mediji se slažu u jednoj oceni – ‘Kristijano, da li si sada shvatio?’

– Uvideo je koliko je teže igrati u Italiji, nego u španskoj Primeri – piše ‘Gazeta delo Sport’.

– Mnogo je manje prostora za igru, a više pritiska, odbrane su čvršće, a sporne situacije češće – navodi se u ‘La stampi’.

– Igrao je dobro, ali mu je potrebno vreme, jasno mu je da ovde ne ostavljaju ni centimetar prostora – piše ‘Republika’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter