0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Janković u epicentru pažnje, napadač napušta crveno-bele, počeo HotSport Fantasy

Objavljeno: 13.08.18 u 23:33

Dan za nama protekao je u znaku košarkaša Crvene zvezde Stefana Jankovića.

Da li će i koliko dugo on i dalje biti Zvezdin ostaje da se vidi.

Međutim on je danas potegao jedan potez koji se nije očekivao na društvenim mrežama, a crveno-beli su na ponašanje i dalje zvanično svog igrača reagovali i to na veoma ‘oštar’ način.

Vikend za nama protekao je u znaku početka jedne od najjačih liga Evrope, a ni čitaoce našeg portala nije zaobišlo igranje ‘Fantasy’ lige. Kako stoje stvari u nadmetanju koje organizuje naš portal mogli ste videti danas.

Portugalac Kristijano Ronaldo tek što je stigao u Torino, a već ima uslove za upravu kluba. Prvi i možda najvažniji je dovođenje našeg reprezentativca.

Fudbalski klub Rad ostao je bez jednog od svojih ključnij igrača, koji je svojevremeno bio i meta Partizana.

Sutra je veliki dan za Crvenu zvezdu ka putu ka Ligi šampiona, ali ujedno i za njihovog rivala, Spartak iz Trnave, a mediji u ovoj zemlji pišu o velikom broju navijača Zvezde koji pristiže u Slovačku.

Takođe uslovi na terenu Spartaka nisu idelani, što bi crveno-belima moglo dodatno da oteža posao, a nakon ovog meča šampion naše zemlje može ostati i bez telentovanog napadača koji će napustiti Markanu.

Još jedna vest stiže nam sa ostrva, a u pitanju je najava Premijer lige Džejmija Karagera i Gerija Nevila, koja se tiče i jednog Srbina.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter