11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DRUGI PIŠU: Janković napušta Zvezdu, dolazi Amerikanac!

Objavljeno: 07.08.18 u 10:33

Košarkaški klub Crvena zvezda formira ekipu za narednu sezonu, a jedan momak bi trebalo da napusti Mali Kalemegdan.

Aktivna je Crvena zvezda u ovom prelaznom roku. Na Mali Kalemegdan stigli su Mohamed Faje, Bili Beron, Maik Cirbes, Majkl Odžo, Dušan Ristić i Stratos Perperoglu. Otišli su Tejlor Ročesti, Alen Omić i Matijas Lesor. Ali, tu nije kraj…

Kako saznaje ‘Sportski žurnal’ tim bi trebalo da napusti Stefan Janković. Pre sedam dana se pisalo o tome da bi krilni centar mogao u Partizan, ali su to iz Crvene zvezde demantovali. Sada se ponovo pokreće priča o odlasku krilnog centra.

Stefan Janković je u KLS ligi postizao 7,9 poena po meču i 3,7 skokova, dok je u ABA ligi bio nešto slabiji sa učinkom 5,5 poena po meču i tri skoka. Stefan Janković se sada nalazi u Torontu i razmišlja o sledećem koraku u karijeri.

Crvena zvezda je navodno zainteresovana za dovođenje plejmejkera Džordana Tiodora.

0
0
11 Komentara
  1. Pa kakve on ima veze za Tiodorom ovaj čovek igra pleja , a neznam šta je problem kod njega svaki tim treba da ima dva krilna centra to je Faje i on i neznam u čemu je onda problem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter