0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Bombastičan dolazak u Zvezdu, legenda menja Đukića, podvig Spartaka u Pragu

Objavljeno: 02.08.18 u 23:30

Izuzetno interesantan dan je za nama kada su u pitanju Crvena zvezda i Partizan, ali najveći utisak ostavile su partije Radničkog iz Niša i, pre svih, Spartaka iz Subotice.

Subotičani su status „heroja“ današnjeg dana zaslužile pošto su uprkos porazu od 2:1 od Sparte u Pragu stigli do plasmana u narednu rundu zahvaljujući pobedi od 2:0 iz prvog meča. No, susret je ostao u senci incidenta koji su navijači Sparte izazvali nakon gola tima iz Subotice.

Sjajan utisak ostavio je i Radnički remijem sa Makabijem u Nišu – 2:2.

Partizan je remijem izbacio litvanski Trakai, ali uprkos prolasku dalje crno-bele očekuje promena trenera, pošto je rastanak sa Miroslavom Đukićem sve izvesniji, a na klupi bi trebalo da ga zameni legenda crno-belih.

A svojim komentarom o današnjoj partiji burne reakcije navijača izazvao je i Sejduba Suma.

Što se Crvene zvezde tiče, košarkaška sekcija bi trebalo da dobije pojačanje u vidu trostrukog osvajača Evrolige, klub je napustio Matijas Lesor, dok je fudbalska dobila ponudu za Nemanju Radonjića. 

Takođe, crveno-beli su dobili imena mogućih rivala u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter