0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Neshvatljiva odluka FIFA pred finale Mondijala, Zvezdini najvažniji ‘poslovi’ sezone, Partizan ‘izvisio’ za pojačanje

Objavljeno: 13.07.18 u 23:30

Poslednji dan pauze pred rasplet na Mondijalu protekao je u znaku Crvene zvezde, ali i jednog nestvarnog teniskog meča, te neshvatljive odluke FIFA.

Tema dana su bez ikakve dileme dešavanja u Crvenoj zvezdi. 

Prvo je Vladan Milojević dobio „pojačanje“ pred revanš sa Spartaksom, nakon čega su crveno-beli raskinuli ugovor sa dvojicom igrača. Nedugo potom postalo je poznato i kakvo je stanje povrede Nikole Stojiljkovića, te koliko će Zvezda biti bez njega, a prava „eksplozija“ dogodila se u večernjim satima, kada je postalo jasno da se Ričmond Boaći vraća na Marakanu.

Što se košarkaškog tima tiče, prvo je Matijas Lesor oduševio navijače, a popodnevni sati doneli su i potvrdu informacije o novom treneru koji će imati zadatak da vrati crveno-bele u Evroligu.

U Partizanu je dan bio nešto „sporiji“, ali se čini da su crno-beli spremni da dodatno ojačaju tim, o čemu je za naš portal pričao sportski direktor kluba Ivica Iliev.

Košarkaška sekcija crno-belih ostala je bez već viđenog pojačanja.

Ipak, srpski fudbal je danas potresla jedna izuzetno loša vest, pošto je nekada jedan od najstabilnijih klubova srpskog fudbala i osvajač kupa danas ugašen. 

FIFA je jednom odlukom propisno iznervirala navijače širom sveta, a nervozni su bili i Englezi koji su od FIFA tražili diksvalifikaciju Hrvatske.

Za kraj smo ostavili jednu informaciju koja će vas iznenaditi, a tiče se momka koji je odbio i Zvezdu i Partizan, kao i podsetnik na teniski meč koji je danas ušao u istoriju „belog sporta“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter