4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Ja sam stvorio Milorada Mažića! Ali, kada sudi Crvenoj zvezdi…

Objavljeno: 10.07.18 u 11:15

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je pohvalno o najboljem srpskom arbitru Miloradu Mažiću i poručio da ga je upravo on stvorio.

Milorad Mažić svoj kvalitet ovih dana potvrđuje i na Svetskom prvenstvu u Rusiji, te figurira za najozbiljnijeg kandidata da dobije u ruke finale Mondijala, za šta ima šanse ukoliko Hrvatska tamo ne bude.

Zvezdan Terzić je dao izjavu u kojoj ističe da je on najzaslužniji za njegovo lansiranje u elitni rang srpskog fudbala, a onda i kasniji uspon.

Milorada Mažića sam ja stvorio! I to kad sam bio predsednik FS Srbije. Doveo sam ga iz treće u drugu ligu, a onda i u najjače takmičenje. To se desilo za četiri godine mog mandata. Nesporno je da je Milorad Mažić najbolji sudija kojeg je Srbija ikada imala, i dan-danas! To sam rekao pre pet godina, to mislim i danas. Nije problem kvalitet Mažića koji fenomenalno sudi Svetsko prvenstvo – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Kurir’.

Međutim, prema njegovom mišljenju, stvar se menja kada Mažić sudi meč Crvenoj zvezdi.

–  Kad je Zvezda u pitanju, Mažić ne sudi onako kako zna da sudi. To je problem i to smo isticali, a ne da Mažić nije dobar sudija. Postavlja se pitanje, zašto ne sudi Crvenoj zvezdi, onako kako sudi na evropskoj i svetskoj sceni? – pita se Terzić.

0
0
4 Komentara
  1. Terziću ti si stvarno bolestan čovek,daj sjaši više,od tolike pameti ima Japan da te uzme za minista kulture!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Ja sam stvorio Milorada Mažića! Ali, kada sudi Crvenoj zvezdi…“
    Tada dosudjuje dva penala za zvezdanu protiv Partizana i to u roku od 20 minuta. I opet zvezdani nema koristi, gubi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter