0
ATP

NEMA POVREDE: Đokovićev trening kasnio pola sata, ‘ubacio’ mu se Rafa Nadal

Objavljeno: 06.07.18 u 15:29

Svi su čekali današnji trening Novaka Đokovića kako bi videli da li zaista ima problema sa levim kolenom na koje se žalim tokom jučerašnjeg meča protiv Sebaljosa.

Đoković je savladao Orasija Sebaljosa i plasirao se u treće kolo Vimbldona, ali je u jednom momentu tražio medicinski tajm-aut i postojao je strah kod njegovih navijača da li je u pitanju nešto ozbiljnije.

Potvrdu da je sve u redu doneo je današnji trening koji je, neuobičajeno, kasnio celih pola sata. Razlog nije povreda, niti obožavaoci, već to što je teren na kom je Srbin trebalo da trenira bio zauzet.

Na njemu je bio Rafael Nadal, koji je sparingovao sa Karlosom Mojom, pa je Đoković morao da pređe na neki drugi slobodan teren.

Najbolji srpski teniser svoj meč treće runde igra sutra protiv domaćeg predstavnika Kajla Edmunda. Nadal, sa druge strane, igra protiv Australijanca Aleksa De Minura.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter