0
ATP

VIMBLDON: Đoković veoma ubedljiv na startu

Objavljeno: 03.07.18 u 20:20

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je otvorio ovogodišnji Vimbldon, bolji je bio od Tenisa Sandgrena rezultatom 6:3, 6:1, 6:2.

Novak Đoković ponovo je na svom omiljenom turniru. Mnogo puta ponovio je da su mu svi turniri dragi, ali da je o jednom posebno maštao kada je bio mali. San je ostvario, podizao je pehar nezvaničnog svetskog prvenstva, a posle mnogo turbulentnog perioda sigurno ima veliki motiv da sa uspehom krene povratak ka svetskom vrhu.

Na startu prestižnog turnira u Londonu rival mu je danas bio Tenis Sandgren koji je poslednji turnir odigrao na Rolan Garosu i tamo je u prvom kolu poražen od Huberta Hurkača.

I danas je završio gren slem u prvom kolu jer se protiv ovako raspoloženog Đokovića nije moglo. Srbin je u trećem gemu napravio prvi brejk i kasnije je lako priveo set u svoju korist.

Zatim je u drugom još bolje odigrao. Ma, doktorski je kontrolisao ritam tenisa i držao ‘na distanci’ korpulentnog Sandgrena. Dozvolio mu je samo jedan gem i dobio drugi set sa 6:1.

I treći je Đoković nastavio u istom ritmu. Napravio je ‘dupli brejk’ vrlo brzo, a onda dozvolio Sandgrenu da vrati jedan i to materijalizuje drugim gemom za 3:2.

Međutim, ponovo je ubacio u petu brzinu i Novak Đoković je posle sat i 32 minuta stigao do drugog kola gde će sačekati pobednika meča između dvojice Argentinaca, Adreozija i Zebaljosa.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter