0
Fudbal

Twitter-Crop

SELEKTOR MEKSIKA OŠTAR NAKON ISPADANJA SA MONDIJALA: Fudbal bi trebalo da bude muška igra, a ne igra za klovnove

Objavljeno: 02.07.18 u 21:31

Selektor reprezentacije Meksika Huan Karlos Osorio bio je iznerviran po okončanju utkamice.

Najviše zamerki imao je na suđenje Đanluke Rokija, za koga je smatrao da sve radi u korist Brazila, ali se dotakao i prve zvezde te selekcije, Nejmara.

Fudbaleri Brazila proši su u četvrtfinale nakon što su savladali Meksiko rezultatom 2-0. Ovakav epilog nije prijao selektoru poražene ekipe.

– Kontrolisali smo utakmicu, bili jako dobri na terenu, ali je sramota što se toliko vremena potrošilo na samo jednog fudbalera. Zbog tog jednog fudbalera bilo je nekoliko prekida od po četiri-pet minuta, a to je kao da deca igraju fudbal, a ne odrasli ljudi. Ovo bi trebalo da bude muška igra, a ne igra za klovnove, rekao je Osorio.

Na meti kritika bio je i glavni arbitar koji je kako on kaže previše ‘išao uz dlaku’ Brazilcima.

– Utakmica i sudija su potpuno išli u korist Brazila. Sudija je previše sekao igru i veštački stvarao ambijent koji je odgovarao protivniku. Iz mog ugla bila je ovo izjednačena utakmica i dobra igra Meksika, ali nismo bili konkretni u završnici u poslednjoj trećini protivnika, ocenio je Osorio.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter