1
Fudbal

GOL DI MARIJE ‘NIJE NIŠTA’: Spektakularan gol Favara, ni Mesi nije mogao da veruje šta je uradio! Francuzi gaze! (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.18 u 17:24

Nokaut faza je počela atomskim fudbalom između Francuske i Argentine, gde je za sat vremena igre viđeno pet pogodaka.

Najpre je Argentina već u prvom minutu drugog poluvremena povela sa 2:1 i preokrenula golom Merkada, koji je skrenuo šut Lionela Mesija pravo u nebranjeni deo mreže.

A onda Francuzi ubacuju u petu brzinu. Vrlo brzo videli smo možda i najlepši gol na prvenstvu, a delo je Bendžamina Favara. Uživajte!

Samo par minuta kasnije Kilijan Mbape je doneo novi preokret. U stilu Tijerija Anrija je izbacio celu odbranu iz igre i provukao loptu ispod golmana.

A onda ponovo Mbape, za 4:2. Neverovatna utakmica 19-godišnjeg napadača.

0
0

1 Komentara

  1. Favar je sjajno zahvatio loptu ali je, kao i kod Kavanijevog drugog gola, golman bio jako loše postavljen. Ostavio je dve trećine gola praznim tako da netopovski šut nije stigao da odbrani. Ne znam kako to niko ne analizira. Gol Di Marije je daleko neodbranjiviji. Argentinu je u velikoj meri upropastio loš golman tj golmani mada nisu glavni razlog. Cvetko

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter