5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK POSLE ELIMINACIJE: Matić najavio povlačenje iz nacionalnog tima

Objavljeno: 27.06.18 u 23:15

Srbija večeras nije uspela da napravi iznenađenje i savlada Brazil za prolaz u dalje takmičenje na Mondijalu.

Sa svega tri boda, Srbija završava takmičenje u grupnoj fazi.

Sledi kratak odmor za Orlove pa odlazak na pripreme sa klubovima, a kako je zamenik kapitena reprezentacije Srbije, Nemanja Matić, najavio, moglo bi da usledi povlačenje iz nacionalnog tima.

– Sada ću da se dobro odmorim, a ako budem osećao da ne mogu da dam više maksimum u reprezentaciji, povući ću se. Ne volim da kalkulišem, rekao je Matić posle meča sa Brazilom, pa se potom osvrnuo na celokupno učešće na Mondijalu:

– Znali smo šta nas čeka, igrali smo dobro kao ekipa. Drago mi je što smo se vratili na mapu sveta, razočarali smo u nastavku protiv Švajcarske. Morali smo bolje, ali možemo posle svega da se pogledamo u oči.

0
0
5 Komentara
  1. Najgluplje tek sledi,dati otkaz Krstajiću mjesto sa njim potpisati desetogodišnji ugovor i već od jeseni uzeti mlade sv.prvake kao kostur ekipe i stvoriti nešto za budučnost.Što se tiće ove reprezentacijew previše je martnela igrača od koji se lopta odbija ali mi nažalost bolji momentalno nemamo dok se ne rodi novi Piksi .

    0
    0
    Odgovori
  2. Stavite prst na celo i zapitajte se zasto je gomila igraca prestala da igra za reprezentaciju, zasto je smenjen selektor itd…
    Ne krivite momke

    0
    0
    Odgovori
  3. Hvala ti,al ne na ucinjenom nego zato sto te vise necemo gledati MARTINELO bilijarska od igraca…idi Murinju u krilo sram te bilo….I ostani dosledan odluci molim te,zgadio si mi ovu finu igru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter