1
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT U RUSIJI: Ovo nećete videti svakog dana – brazilski navijači pevaju i visoko ističu srpsku zastavu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.18 u 09:10

Hit snimak iz Moskve jasno ukazuje da su Srbi najpopularniji u prestonici Rusije, te da je pravi potez to što će odlučujući meč na Mondijalu igrati baš u ovom gradu.

(Specijalni izveštač HotSporta u Rusiji – Stefan Smuđa)

Rusija je ovih dana centar sveta, a kao njena prestonica Moskva je mesto epicentra gde se oseća najveća magnituda zemljotresa pod nazivom ‘Mondijal’.

Izuzetno je lepo bilo prve večeri srpskim izveštačima u glavnom gradu bratske zemlje, pogotovo kada se sa svih krajeva Crvenog trga zaori ‘Srbija, Rusija, braća zauvek’!

A posebno interesantan jeste detalj kada su i brazilski navijači, čiji nacionalni tim nameravamo da eliminišemo u sredu uveče, pevaju svojoj reprezentaciji sa zasstavom Srbije u rukama.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Da je zaista bratska zemlja možda najbolje opisuje snimak ruskih navijača koji uvijeni u srpsku crveno-plavo-belu trobojku (ne, nije obrnuta ruska zastava), pevaju svoju omiljenu – ‘Kaćušu’.

A onda se zagrle sa Srbima i nama, pa i svetu šalju sjajnu sliku.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0
1 Komentara
  1. A DA NIJE OVO RUSKA ZASTAVA SAMO GRESKOM DRZANA OBRNUTO, JER RUSKA JE U STVARI OBRNUTA SRPSKA, U TOM SLUCAJU?
    NE KQZEM DA NE DRZE NASU SAMO MI JE OVO LOGICNIJE, POSTO JE RUSIJA DOMACIN A BRAZIL I RUSIJA IMAJU DOBRE ODNOSE ZAJEDNO SU U BRIKSU ITD.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter