0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: FIFA kaznila Srbiju i praktično ‘pomilovala’ Švajcarce, (ne)očekivan odlazak sa Marakane

Objavljeno: 25.06.18 u 23:30

Na dan kada je utakmicama grupe A i B započelo poslednje kolo grupne faze Mondijala u centru pažnje bila je odluka FIFA povodom meča Srbija-Švajcarska, ali i dešavanja u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Bez dileme najvažnija vest dana jeste odluka FIFA o kazni za fudbalere Švajcarske, ali i rukovodstvo FS Srbije.

I dok se za Šaćirija, Džaku i Lihtštajnera može reći da su skandalozno pomilovani, dotle odluka o kazni za selektora Mladena Krstajića, predsednika FSS Slavišu Kokezu i sam FSS zvuči blago rečeno neverovatno.

Današnji dan nam je doneo neke zaista interesantne priče, jedan fantastičan gol, jednu neverovatnu informaciju, strah Brazilaca od Srbije… a sve to možete pročitati u našoj rubrici „Mondijal„.

Što se Crvene zvezde i Partizana tiče, i crveno i crno-beli zabeležili su pobede na pripremama. Zvezda je bila bolja od Rida uz prvenac velikog pojačanja, tokom meča su crveno-beli imali i poprilično neočekivane i neobične „navijače“, ali je danas objavljeno da bi klub mogao da napusti jedan od najvažnijih igrača od prošle sezone i uputi se u Španiju. A uskoro bi trebalo na Maraknu da stignu i dva nova igrača.

Takođe, evropski put Zvezde ove godine će početi nešto ranije od očekivanog.

Vesti o Crvenoj zvezdi možete pročitati ovde – Crvena zvezda.

Što se Partizana tiče, crno-beli su savladali Honved, a nova „devetka“ crno-belih postigla je veoma lukav pogodak.

A interesantno je i to da bi upravo jedan od najboljih igrača Partizana mogao da u dresu APOEL-a pokuša da zaustavi Crvenu zvezdu na putu ka Ligi šampiona, ukoliko transfer ne pokvari neka bolja ponuda.

Vesti iz Partizana možete pročitati ovde – Partizan.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter