0
Fudbal

SVAKA ČAST: Danci iznajmili saigraču avion da bi posetio tek rođeno dete

Objavljeno: 21.06.18 u 11:47

Igrač ove selekcije na Mondijalu imao je kraću ekskurziju do domovine.

Jonas Knudsen može samo da bude ponosan na svoje saigrače.

Lep gest napravili su igrači Danske koji su uduženim snaga sakupili novac i iznajmili avion, kako bi njihov kolega iz ekipe mogao da poseti novorođenu ćerku. Njegova supruga porodila se pre nego što je bilo očekivano, a Jonas već duže vreme odvojen je od porodice zbog obaveza na Mondijalu, pa je želeo da na kratko poseti porodicu, što su mu saigrači omogućili.

– Gledali smo to sa ljudske strane. U ekipi je mnogo očeva, važno je da se setimo da smo ljudska bića i fudbaleri. Kao otac, ne mogu ni da zamislim kako je Jonasu bilo teško kada je dobio poruku o rođenju kćerke, a nije bio uz suprugu. Želeli smo da učinimo sve što možemo da bi je video, rekao je čuvar mreže Kasper Šmajhel.

Knudsen je u subotu nakon pobede protiv Perua otputovao u domovinu, a vratio se u Rusiju u ponedeljak. Danci svoj naredni meč igraju danas u Samari protiv Australije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter