0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN TADIĆ ‘PROČITAO’ BRAZILCA: Nejmar voli da drami…

Objavljeno: 19.06.18 u 15:12

Jedan od najboljih igrača srpskog tima Dušan Tadić preneo je zadovoljstvo iz nacionalnog tima posle trijumfa nad Kostarikom u Samari od 1:0.

On se dva dana kasnije pred kamerom agencije ‘SportNetwork’ još jednom osvrnuo na meč protiv neugodnih Kostarikanaca.

– Lakše se diše sada. Znali smo da je prva utakmica jako bitna, da će nam mnogo olakšati put. Sad pokušavamo da analiziramo šta su bile dobre, a šta loše stvari. Iskreno, mislim da je naša organizacija igre bila mnogo dobra. Bili smo prava takmičarska ekipa sa dobrom organizacijom. Teško nas je bilo probiti, a bili smo i dosta opasni. Naravno, neke stvari smo mogli i bolje da rešimo. Može sve to još mnogo bolje – poručuje Dušan Tadić.

Zadovoljan je i sjajnim debitantskim nastupima Sergeja Milinković-Savića i Nikole Milenkovića.

– Raduje me to. Mladi su igrači, mada dosta pametni. Međutim, uvek postoji onaj znak pitanja kako će da se prilagode. Videli smo – super su to izneli.

Remi između Brazila i Švajcarske napravio je malu pometnju u grupi E, jer je malo ko očekivao kiks Nejmara i drugova na startu Mondijala.

– Zakomplikovali su situaciju, ali najbitnije je da mi uzimamo bodove. Pokušavamo da se koncentrišemo samo na nas. Ako pobedimo u petak u drugom smo krugu – istakao je Tadić.

Zatim je prokomentarisao i vrlo oštre startove Švajcaraca nad Nejmarom, pošteno su ga pretukli, a sličan pristup može se očekivati i u petak protiv ‘orlova’.

– Navikli smo. Ja lično u Premijer ligi i na mnogo oštrije i grublje startove. Video sam sve to, ali i Nejmar voli da faul pravi malo spektakularnijim nego što jeste. Ali to je sve normalno. I mi ćemo njima da odgovorimo istom merom – jasan je Dušan Tadić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter