6
AdmiralBet ABA Liga

INTERESANTNE REAKCIJE NA POLUVREMENU: Zvezdaši bi da ‘teraju’ – ali ne igrače (TVITOVI)

Objavljeno: 07.06.18 u 20:52

Košarkaši Crvene zvezde vode u prvom meču finalne serije Superlige KLS protiv FMP-a iz Železnika 38:36, a navijači ovog tima su imali šta da poruče svojim ljubimcima… I onima oko njega.

Ne blista Zvezda, a navijači ne praštaju:

No, nisu samo košarkaši na meti kritika…

Ipak, ima i pohvala:

0
0
6 Komentara
  1. TI SI POTPUNO ZALUTAO KAO NAVIJAC.JEDNO JE ZVEZDA. A DRUGO KRITIKA ZA LOS RAD….I KUPI GODISNJU KARTU ZA POZORISTE,TAMO NEMA RATBIJENIH GLAVA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Komentari onih što su naučili džabe ulaziti na utakmicu, priča onih koji bi da odredjuje ko smije, a ko nesmije igrati. Sramota. Pravi navijači bili su sinoć na utakmici. Otkad nema nazovimo pravih navijača nema incidenata dolaze porodice s decom navija se korektno poštuje se protivnik nema glava razbijeni. Nek pravi sede kući, a ovi što vole zvezdu iskreno nek dolaze na utakmicu

    0
    0
    Odgovori
  3. OVAKO LOSA ZVEZDA NIJE BILA U POSLEDNJIH 20 GODINA.PUBLIKU NIKO VISE NE VRATI U HALU.UPIZORAVALI SU MNOGI JOS OD PRELAZNOG ROKA I RASPRODAJE TIMA AL NIJE VREDELO

    0
    0
    Odgovori
  4. Nije fino sto ovo vise objavljujete,to su obicni snobovi,debeli koji piju coca colu i sjede za tastaturom,a nikad basket ispred zgrade nisu poigrali,a isto tako nisu na tekmu otisli.U raji su im svi klepke palili valjda je jasno da njihovi kom.nemaju tezinu,a jos manje validnost da se objavi isto.Da vole klub i Zvezdu vec.bili u pioniru a ne debeli i nabrekli sjedili za tastaturom.Dosta je vise ovog cirkusa.

    0
    0
    Odgovori
    • ALI OVO NESRECO NIJE ZVEZDA VEC FMP 2 !ONI SU PAMETNIJI OD TEBE TO SU UKAPIRALI PA SEDE KUCI!
      PRAZNA HALA ZBOG NAMESTENOG FINALA!LIMENKA SANJA PO CELI DAN, DA IGRA U ATMOSFERI U KOJOJ IGRA VELIKI PARTIZAN!
      ALI IPAK JE SVESNA IPAK ONA ZNA, OSTACE TO SAMO SAN ZA TAJ FMP 2!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter