5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

TERZIĆ: Zvezdaši imaju razloga da slave

Objavljeno: 02.06.18 u 18:03

Posle šampionske titule u seniorskoj, do pehara namenjenog najboljoj ekipi u zemlji došli su i omladinci i kadeti, i to nakon dva vezana večita derbija.

Omladinci su posle preokreta slavili 4:3, kadeti remizirali 3:3, pa su obe ekipe završile na čelu tabele, zbog čega je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić istakao posebno zadovoljstvo;

— Presrećan sam. Posle ovako lepog dana postali smo apsolutni šampioni Srbije u fudbalu. Sve selekcije od pionira, preko kadeta, omladinaca pa do seniora su apsolutno zasluženo osvojili titule šampiona, i zaista je to fenomenalan osećaj. Čestitam svim navijačima Crvene zvezde i svima u omladinskoj školi koji su dali 100% sebe za sve ove titule. Zaista imamo puno razloga da budemo ponosni na ono što je urađeno, rekao je Terzić.

Klub korača ka napred u svim sferama, a uskoro će uslediti i novi izazovi i prilika da Zvezda napravi iskorake.

–  Već smo obezbedili plasman u Ligu šampiona kada su omladinci u pitanju, a čekaju nas kvalifikacije u seniorskoj konkurenciji. Verujem da ćemo nastaviti ovako da radimo i da će mnogo mlađih igrača koji su osvojili titule ove godine postati i deo seniorskog tima. Još jednom, čestitke svim zvzdašima, imaju razloga da budu ponosni, zaključio e Zvezdin generalni direktor.

0
0
5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter