0
ATP

FOTO: STARSPORT

ROLAN GAROS: Đoković sa maksimalnih 3:0 do druge runde

Objavljeno: 28.05.18 u 15:55

U prvom kolu Rolan Garosa Novak Đoković je sa 6:3, 6:4 i 6:4 savladao kvlifikanta Rodžeria Durta da Silvu i plasirao se u sledeće kolo.

Nije ovo bila partija Novaka koja može da ohrabri, ali pobeda se piše. Brazilac, koji je 134. teniser sveta, dobro je namučio nekada najboleg igrača planete. Već na startu Silva je oduzeo servis Đokoviću i poveo je sa 2:0. Ipak, Novak se na vreme probudio i sa dva brejka došao do 6:3 i vođstva 1:0 u setovima.

Drugi set je bio sličan prvom, Brazilac je ponovo prvi napravio brejk, poveo sa 2:0, a onda je Đoković osvojio četiri gema zaredom i preokrenuo na 4:2. Na kraju 2:0 u setovima – 6:4.

Treći set je bio najteži za našeg tenisera, Novak je u petom gemu naravio brejk za 3:2, ali je ubrzo silva uzvratio i poravnao na 4:4. Ipak, Đoković je u devetom gemu prelomio set, ponovo oduzeo set rivalu i slavio sa 6:4 – 3:0.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter