2
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISKA ZA KVALIFIKACIJE: Stižu i NBA zvezde!

Objavljeno: 28.05.18 u 15:11

Aleksandar Đorđević objavio je danas širi spisak igrača koji će konkurisati za treći prozor kvalifikacionih utakmica za Mundobasket koji je na programu u Kini naredne godine.

Prethodna dva puta zbog problema sa kalendarima Đorđević nije mogao da računa na igrače koji su igrali Evroligu i NBA, ali ovog puta selektor Srbije u spisak je uvrstio i košarkaše koji su igrali najjača takmičenja.

Tako će se za mesto u ekipi boriti i Miloš Teodosić i Boban Marjanović (LA Klipers), kao i Nemanja Bjelica (Minesota).

Ovog puta u timu neće biti Nikole Jokića, koji se ranije dogovorio sa Đorđevićem, kao ni Bogdana Bogdanovića, koji se oporavlja od povrede.

Naš tim će u Tbilisiju gostovati Gruziji 29. juna, a 2. jula dočekati Nemačku u Novom Sadu, a Đorđević je odredio sledećih 25 igrača:

Nemanja Bjelica (Minesota Timbervulfs), Miloš Teodosić (LA Klipers), Boban Marjanović (LA Klipers), Nemanja Nedović (Unikaha), Dragan Milosavljević (Unikaha), Marko Gudurić (Fenerbahče), Nikola Kalinić (Fenerbahče), Stefan Jović (Bajern), Vladimir Lučić (Bajern), Luka Mitrović (Bamberg), Dejan Musli (Bamberg), Marko Simonović (Zenit), Miroslav Raduljica (Đangsu Dragons), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Vasilije Micić (Žalgiris), Stefan Peno (Alba), Aleksa Avramović (Vareze), Dejan Todorović (Bilbao), Stevan Jelovac (Nižnji Novgorod), Ilija Đoković (Borac Čačak), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda mts), Aleksa Radanov (Crvena zvezda mts), Dejan Davidovac (Crvena zvezda mts), Đorđe Gagić (Partizan NIS), Nikola Mišković (Mega Bemaks).

 

0
0
2 Komentara
  1. KAKVI DAVIDOVCI DOBRICI RADANOVI?
    ALO PA MARINKOVIC JE NAJKORISNIJI IGRAC LIGE U DOSADASNJEM DELU!
    OVAJ SPISAK IZGLEDA SASTAVLJAO COVIC A KAD SMO VEC KOD NJEGA STO NISI POZVAO I MALOG FICU, MA VOZI BRATE!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto iz malog prigradskogf mutanmta vise igraca nego iz institucije Dnjordjevicu?
    Sramota sta drugo da kazem!Alo pa ti pajseri gube od Borca izvlace se protiv Tamisa?
    ALO DJORDJEVICU TAJ TIM JE PROSLOST I AKO JE UBEDLJIVO NAJMLADJI NA OVIM PROSTORIMA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter