0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD MIROSAVLJEVIĆ: Dokle god postoji šansa, borićemo se za evropske kvalifikacije

Objavljeno: 16.05.18 u 15:30

Svoj debi na klupi Brđana imaće nekadašnji napadač Čukaričkog, Partizana, APOEL-a…

Na meč pre kraja sezone sporazumno je dogovoren raskid ugovora između Čukaričkog i Nenada Lalatovića.

Klub je rešio da poverenje ukaže Nenadu Mirosavljeviću koji će predvoditi tim u poslednjem kolu na meču sa Vojvodinom, a kako je bivši fudbaler u procesu dobijanja A licence u FS Srbije, on ima pravo da predvodi sa klupe tim u Superligi.

– Posle ovih dešavanja koja su bila u prethodnih dana, pokušaćemo da na najbolji način privedemo prvenstvo kraju i pobedimo. Dokle god postoji teoretska šansa, mi ćemo da se nadamo da možemo da izborimo izlazak u Evropu. Ne zavisi sada sve od nas, moramo da se nadamo da će se i drugi rezultati poklopiti, ali trenutno gledamo samo u naše dvorište, rekao je Mirosavljević i dodao:

– Imamo izuzetan respekt prema Vojvodini, iako i oni ove sezone nisu pružali najbolje partije. Međutim, protiv Zvezde i Partizana su pokazali da imaju kvalitet, dobru ekipu i trenera. Očekujem jednu dobru prvenstvenu utakmicu za kraj.

Upitan da li oseća tremu pred meč koji će voditi kao prvi trener, Mirosavljević je odgovorio:

– Nemam tremu. Bio sam jednom u ovakvoj poziciji, a faktički sam stalno na treninzima već dve godine. Možda je tu neka pozitivna, ali to je, naravno, dobro.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter