0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASILI SE I SA BANJICE: Rad saopštenjem apeluje na sudije, neka se na terenu odluči ko ispada iz Superlige

Objavljeno: 14.05.18 u 19:00

Iako se ove sezone ne vodi borba za titulu u poslednjim kolima, podigla se velika prašina.

Ona je usko povezana sa mečevima u borbi za Evropu i opstanak.

U centru pažnje je juče bio Srđan Obradović u Subotici na duelu Spartaka i Radničkog gde su Subotičani stigli do evropskih kvalifikacija, ali uz ‘asistenciju’ prvog arbitra na toj utakmici.

Rad je juče stigao do pobede u pretposlednjem kolu, ali još uvek opstanak nije obezbeđen te se na Banjici plaše da bi u završnoj rundi moglo da dođe do nečasnih radnji sa ciljem da se neki drugi klubovi spasu.

Ukoliko u poslednjoj rundi plej-auta Supelige Bačka porazi Borac koji je i definitivno ispao iz elite, a Javor u Ivanjici savlada Rad, Građevinari će od sledeće sezone igrati u Prvoj ligi Srbije.

Saopštenje Rada prenosimo vam u celosti:

– Kao fudbalska sredina koja je oduvek afirmisala prave fudbalske vrednosti i iznedrila poštovane ambasadore naše države u najvažnijem sportu na planeti, apelujemo na SUDIJSKU KOMISIJU da u poslednjem kolu, u utakmici Javora i Rada, delegira sudije koje neće svojim odlukama uticati na konačan rezultat meča, nego isključivo da učinak jedanaest na jedanaest fudbalera bude odlučujući faktor ko će u niži rang, a ko će i naredne godine biti član fudbalske elite Srbije.

Verujući u iskrenost, čestitost i ispravnost u delegiranju delilaca pravde za meč poslednjeg kola u Ivanjici, kao i u sudijske odluke koje neće privilegovati nijedan tim u četvrtak, naša ekipa će se fokusirati isključivo na zeleni teren i spremnost da kroz vitešku igru i zalaganje svakog našeg igrača, ostvarimo rezultat koji će nam omogućiti da i sledeće sezone budemo članovi istog ranga takmičenja, stoji u saopštenju potpisanom od strane kluba sa Banjice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter