1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNO JE PRELOMIO: Grobari bi da igra još malo – ovo je konačna odluka Saše Ilića o nastavku karijere!

Objavljeno: 14.05.18 u 14:31

Posle onakvog finiša meča protiv Čukaričkog, gola za pobedu i ovacija celog stadiona, da li je kapiten mogao da odbije svoje navijače?

Naravno da nije. Zato je jutros pala odluka koja se donosi svake godine u isto vreme već nekoliko leta unazad, a na radost navijača Partizana – i ovog puta.

‘Ja bih da igra još malo’ će se pevati još u Humskoj, jer je Saša Ilić danas odlučio da stavi paraf na još jedan jednogodišnji ugovor sa ‘parnim valjkom’.

Rekorder po broju odigranih utakmica za Partizan je debitovao za klub koji ga je proslavio, ali i koji je proslavio, davnog 26. oktobra 1996. godine u Čačku protiv Borca.

Od tada je omiljeni dres obukao čak 856 puta, a pre dve godine oborio je rekord Momčila Vukotića, a granica iz nedelje u nedelju ide naviše.

Da i dalje znači Partizanu potvrdio je u revanšu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog kada je u 90. minutu postigao gol vredan prolaska u finale. Bio je to njegov 240. pogodak za crno-bele. U decembru će napuniti 41. godinu života…

FOTO: STARSPORT
0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter