1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ KOMBINUJE NA ‘KROVU’: Crno-bela mlađarija u napadu, šansa i zaboravljenom pojačanju

Objavljeno: 13.05.18 u 18:27

Fudbaleri Voždovca od 19:00 časova na svom stadionu dočekuju ekipu Partizana, u okviru 36. kola Superlige Srbije.

Strateg crveno-belih Miroslav Đukić dosta je izmenio sastav za susret sa „zmajevima“, pa je tako šansu dao nekolicini igrača koji nisu imali previše prilike za dokazivanje.

Tu se pre svih misli na Ukrajinca Jurija Vakulka koji je zimus u Humsku stigao sa epitetom velikog talenta, ali navijači nisu imali prilike da gotovo išta vide od njega.

Šansu je ponovo dobio i Strahinja Jovanović koji je delovati po krilu u paru sa Đerlekom, dok će u špicu napada igrati dvostruki strelac iz meča sa Napretkom, Đorđe Jovanović, odnosno Ognjen Ožegović

Iznuđeno rešenje na mestu štopera Đukić je našao u Jevtoviću koji se vraća u tim nakon suspenzije, a u timu i dalje nema prvog golmana Vladimira Stojkovića.

VOŽDOVAC: Knežević – Ćirković, Gajić, Mihajlov, Zlatković – Petrović, Duronjić, Luković, Milutinović, Srećković – Stuparević.

PARTIZAN: Jovičić – Urošević, Mitrović, Jevtović, N.G. Miletić – Kosović, Vakulko, S. Jovanović, Đerlek – Ožegović, Đ. Jovanović

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter