2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEN OMIĆ: Mnogo boli sve ovo što nam se dešava!

Objavljeno: 11.05.18 u 14:03

Sezona košarkaša Crvene zvezde ne ide po planu, dva trofeja su izgubljena, a ni na poslednjem domaćem frontu ne cvetaju ruže.

Izgubljen je Kup Radivoja Koraća, jednim udarcem izgubljena je ABA liga i Evroliga, a u domaćem prvenstvu Crvena zvezda je doživela neke neverovatne poraze. Epilog svega bila je smena trenera Dušana Alimpijevića. Alen Omić je utučen zbog dešavanja u sezoni koja se polako završava.

– Boli, sve boli. Ali život ide dalje. Teški dani, težak period… Ipak, to je život, to su sastavni delovi karijere. Znam kako sam se osećao kad sam usred sezone menjao klubove. Dva puta mi se dešavalo. Nije lako to doživeti. Moramo ostati jaki – rekao je Alen Omić.

Slovenac daje podršku novom treneru Milenku Topiću.

– On je tu od početka sa nama, tako da znamo sve. Treba da slušamo našeg novog trenera, njegova pravila, njegov sistem. On zna šta će nam doneti dobru igru i željeni rezultat.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter