0
Evropske lige

ATLETIKO SE NE ŠALI: Ukoliko Grizman ode, ‘jorgandžije’ spremile brutalnu zamenu

Objavljeno: 10.05.18 u 17:00

Kako se sezona bliži kraju sve su glasnije glasine o prelasku Antoana Grizmana u Barselonu, koja je uporna da ga ovog leta dovede u svoje redove.

Atletiko čini sve kako bi zadržao prvu zvezdu tima na stadionu „Vanda Metropolitano“, ali ukoliko Grizman nakon finala Lige Evrope ipak odluči da ode, madridski klub se polako pripema za život posle njega.

Potencijalnu zamenu za francuskog napadača „jorgandžije“ vide u svom nekadašnjem igraču, Serhiju Agueru koji se nije baš najprijateljskije rastao sa uptavom Madriđana prilikom prelaska u Mančester Siti.

Tada je Aguero odbio da produži ugovor sa Atletikom, pa je klub bio prinuđen da ga proda ispod cene „građanima“ za „svega“ 45.000.000 evra. Nakon toga zahladneli su odnosi između Augera i predsednika madridskog kluba Enrikea Sereza, ali čini se da su sada oni sada izglađeni.

Tako je Argentina postao prvi pik zemljaka Dijega Simeonea ukoliko Grizman zaista napusti ekipu, ali konkretnije korake povodom ovog posla ne treba očekivati do završetka Mundijala u Rusiji, pošto napadač želi da ostane potpuno fokusiran na izazove sa nacionalnim timom.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter