0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Policija pomerila Zvezdino slavlje titule, i to zbog 20.000 stranih navijača koji dolaze u Srbiju

Objavljeno: 08.05.18 u 15:57

Poslednje kolo Superlige Srbije pomereno je nakon predloga policije.

Završni mečevi ove sezone je trebalo da se igraju u subotu, ali će se ipak odigrati ranije.

Tačnije u četvrtak, kada će biti uručen pehar novom šampionu države – Crvenoj zvezdi. Posle meča sa Voždovcem može i zvanično da počne slavlje, kao i odmor fudbalera crveno-belih koji su imali veoma dobru sezonu.

Povod za pomeranje jeste fajnal-for Evrolige koji će se igrati istog vikenda kada je trebalo da bude poslednje kolo Superlige Srbije. Kako bi se sprečili eventualni neredi, policija je predložila da se dva dana ranije odigraju mečevi Superlige. Prema proračunima, tog vikenda će 20.000 navijača Žalgirisa, Fenerbahčea, CSKA i Real Madrida biti u prestonici Srbije.

– Poslednje kolo Super lige biće odigrano u četvrtak 17. maja. Bezbednosna procena policije bila je da se kolo pomeri, a s obzirom na to da imamo mogućnost pomeranja mi smo to u dogovoru sa policijom i učinili. Pazite, u Beogradu se igraju četiri utakmice, a očekuje se oko 20.000 stranih navijača zbog fajnal-fora. Logično je bilo da se mečevi pomere, kazao je direktor Superlige Vladimir Bulatović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter