0
AdmiralBet ABA Liga

NENAD ČANAK: Metalac neće sam sebe pobediti, što se tiče Veličkovića i Vona…

Objavljeno: 01.05.18 u 11:47

Košarkaši Partizana će praznik rada provesti radno, pošto večeras (18:30) u okviru petog kola Superlige Srbije na svom terenu dočekuju ekipu Metalca.

Crno-beli na ovoj utakmici žele da ostanu na stoprocentnom učinku, a njihov trener Nenad Čanak ističe da je to moguće samo uz maksimalnu ozbiljnost na terenu.

-Još jedna utakmica u kojoj imamo ulogu favorita, ujedno i još jedna prilika da pokažemo napredak u fazama igre gde stvari nisu funkcionisale kako treba. Ekipa Metalca će sigurno pružiti svoj maksimum i neće doći u Beograd da sama sebe pobedi. Prema tome, za nove bodove nam je potrebna ozbiljnost i koncentracija, što zahtevam od svih igrača koji se budu našli na terenu-, rekao je Čanak u najavi utakmice.

Poslednje vreme Partizan ima dosta problema sa povredama, usled kojih Novica Veličković i Kvami Von nisu ni izlazili na parket od početka domaćeg šampionata. Za razliku od Veličkovića, američki plejmejker bi mogao da se nađe u sastavu već u duelu sa Valjevcima.

-Postoji šansa da se Kvami Von nađe u timu i da sa njim ponovo imamo punu rotaciju na pozicijama jedan i dva. Gavrilović ima problem sa ramenom, Novica i dalje sa skočnim zglobom, ali se nadam da će nam se i oni uskoro priključiti-, istakao je Čanak.

Slično kao i njegov trener, razmišlja i prvotimac crno-belih Mihajlo Andrić.

-Želimo da ovaj prvi krug u ligaškom delu završimo sa maksimalnih 5:0. Nemamo ni vreme ni pravo da se u bilo kom trenutku opuštamo. Tokom priprema smo videli šta može da nam se desi ako ne uđemo u utakmicu na pravi način i mislim da smo tu lekciju savladali. Kako se bude bližio plej-of, verujem da ćemo i mi na terenu biti sve bolji-, naglasio je Andrić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter