0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezdina šampionska fešta u Kruševcu, Ivanoviću ugrožen put na Mundijal, prepiska Čovića i Bokana, smrt sprkog fudbalera tokom utakmice

Objavljeno: 29.04.18 u 23:38

Današnji dan protekao je u znaku fudbalera Crvene zvezde, koji su pobedom nad Napretkom u Kruševcu došli do 28. titule prvaka Srbije.

Uvertizru za šampionsko slavlje seniora dali su omladinci crveno-belih, koji su na krilima Dejana Joveljića došli do pobede nad OFK Beogradom i napravili značajan korak ka tituli.

Joveljić je pored demonstracije golgeterskih sposobnosti napravio i jedan potez koji je više od njegovog fudbalskog umeća zadivio fudbalsku Srbiju.

Glavni događaj dana odigrao se na stadionu „Mladost“ u Kruševcu gde je ekipa Vladana Milojevića trijumfalno zaključila šampionsku trku.

Nakon utakmice usledilo je veliko slavlje kako na stadionu, tako i na putu za Beograd.

Nešto posle utakmice „pod Bagdalom“ počeo je susret u Novom Sadu, a pred početak duela njegovog tima sa Vojvodinom trener Partizana Miroslav Đukić napravio je jedan gospodski gest.

U finišu utakmice na Karađorđu viđen je i jedan ne baš lep gest od strane veziste crno-belih Saša Zdjelara, koji je usled nervoze napravio jedan nepromišljen potez.

Danas je odjeknula i vest o povredi komadanta odrbane „orlova“ Branislav Ivanović doživeo povredu koja bi mogla da ga košta puta na Mundijal.

Takođe tu je i ne baš prijateljska prepiska Nebojše Čovića i prvog čoveka Budućnosti, Dragana Bokanaali i tragična vest o smrti srpskog fudbaleta tokom utakmice.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter