0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Naša obaveza je pobeda! Mnogi protiv nas skreću pažnju na sebe…

Objavljeno: 28.04.18 u 16:10

Trener Partizana rekao je uoči derbija 34. kola Superlige Srbije da njegov tim uvek ima teško dolazi do bodova protiv Vojvodine.

Ipak, on smatra da još uvek aktuelni šampion ima obavezu da ide na trijumf i čeka kiks Crvene zvezde koja sutra pre toga gostuje Napretku u Kruševcu.

 – Još jedna utakmica u nizu. Nema lakih protivnika, još manje u plej-ofu. Vojvodina nije dobro počela plej-of i sigurno će ući rasterećeni. Uvek je teško protiv Vojvodine koja je dobra i nezgodna ekipa. Obaveza je da idemo po pobedu i što pre obezbedimo drugo mesto i čekamo kiks Zvezde – izjavio je Miroslav Đukić na konferenciji za medije na SC ‘Teleoptik’.

Trener ‘parnog valjka’ je prokomentarisao i to što protiv Partizana svi igraju sa više od 100 odsto svog maksimuma.

 – Normalno je da svi pokušavaju da odigraju protiv nas meč života, pokažu kvalitet i tako skrenu pažnju na sebe. Važno je u nekom trenutku skrenuti pažnju na sebe, a to protiv nas mnogi rade – istakao je strateg crno-belih.

Derbi meč između novosadskih crveno-belih i beogradskih crno-belih igra se sutra na stadionu ‘Karađorđe’ od 18:30h.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter