1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠOKIRANI FILIP ČOVIĆ: Nisam očekivao da će se ovo desiti

Objavljeno: 24.04.18 u 21:58

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su poraz na gostovanju ekipi čačanskog Borca, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije.

Domaći košarkaši bili su bolji rival od aktuelnog šampiona Srbije, čitavim tokom utakmice kontrolisali rezultat i situaciju na terenu i na kraju napravili najveće iznenađenje u dosadašnjem toku šampionata.

Ovakav ishod utakmice šokirao je povratnika u tim sa Malog Kalemegdana, Filipa Čovića, koji je svestan da njegov tim večeras nije zaslužio trijumf.

-Nije lako pričati posle ovakvog poraza. Trebalo je da se pokažemo na terenu, kako se ne bi desilo ono što se desilo. Sami smo krivi. Čestitam Borcu na zasluženoj pobedi. Momci su odigrali svih 40 minuta odlično. Za mene je iskreno ovo šok. U Zvezdi sam tek sedam dana i nisam očekivao da će se ovo desiti-, rekao je Čović posle utakmice.

On je istakao i da njegova ekipa danas nije imala pravi pristup.

-Nismo glavama dovoljno ušli u utakmicu. Onako kako je trebalo i onako kako smo pričali. Mislili smo da ćemo samo izaći na teren i eto, protivnik će videti da smo mi Crvena zvezda i reći da će sebi ubacivati loptu u koš. Mi smo morali da budemo mnogo čvršći, koncentrisaniji. Nema potrebe da pričam dalje, niti imam šta da kažem više“-

0
0
1 Komentara
  1. Alimpije odlazi,covece bez morala.Iritiras celu Zvezdasku javnost.Sta treba jos da uradis da bih otisao???Staaa????Luzeeeeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………odlaziiiiiiiiiiiiii………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter