0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Partizan se revanširao Čuki, čudna dešavanja na tribinama i povreda Stojkovića

Objavljeno: 22.04.18 u 23:35

Veoma uzbudljiva je bila nedelja za nama, a obeležio je Partizan sa dve pobede u fudbalu i košarci.

Partizan je u 32. kolu plej-ofa Superlige Srbije savladao Čukarički u utakmici u kojoj su viđeni golovi posle kardinalnih grešaka, čudna dešavanja zbivala su se na tribinama, a sve je uplašila vest o povredi Vlaimira Stojkovića, o kojoj je govorio i Miroslav Đukić.

Košarkaši Partizana su pobedili FMP Železnik u završnici, a sjajno veče su imali Vilijams-Gos i Marinković sa jedne strane, to jest Nenadić i Apić sa druge.

Kada je reč o Zvezdi, najjače je odjeknula vest da će sportski direktor Milana boraviti na stadionu ‘Rajko Mitić’, a evo i koga bi trebalo da skautira. Nebojša Čović je ponovo govorio o Evroligi.

Seriju A obeležili su golovi Sergeja Milinkovića-Savića i Adema Ljajića, ali i pobeda Napolija koji je ostao u igri za tron.

Kada je reč o domaćem fudbalu, Broac je sve dalje od opstanka u Superligi Srbije, Vojvodina je ostala bez Evrope, dok je sve veća borba za ‘elitu’ u Prvoj ligi Srbije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter