0
Domaći fudbal

MILOŠ VESELINOVIĆ: Naš cilj su pobede i afirmacija mladih igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.18 u 13:35

Zmajevi u narednom kolu gostuju u Subotici. Počinje plej of borba, a svoja očekivanja pred meč su izneli Miloš Veselinović, šef stručnog štaba i Nikola Ćirković.

– Sutra počinje novi deo prvenstva i novi izazov za nas. Prva utakmica protiv Spartaka može da nam da pojedine odrednice, i koje bismo ciljeve mogli da ostvarimo u plej ofu. Svakako jedan od osnovnih ciljeva je da pokušamo da afirmišemo što više mlađih igrača i da pokušamo da ponovimo prelazni rok od zime – započeo je Veselinović obraćanje medijima.

Međutim Voždovac ulazi maksimalno spremno u svaki meč.

– U svaku utakmicu želimo da uđemo sa istom ambicijom, a to je da napravimo dobar rezulat i da u svakoj utakmici pobedimo.

Protivnik je već analiziran.

– Spartak je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja i postigli su veliki broj golova, a takođe su uspeli da afirmišu određeni broj igrača, pritom i da beleže dobre rezultate u kontinuitetu što je jako bitno. Mislim da će ovo biti prava utakmica i pravi izazov za nas. Domaćinu je trener pre samo nekoliko dana otišao, ali mislim da se ništa bitnije i značajnije neće promeniti u njihovoj igri. Prakično je ostao isti stručni štab na okupu.

Igrački kadar Voždovca je nestrpljiv da počne plej of trka.

– Mi smo kompletni, radili smo dobro cele nedelje, na poslednje tri utakmice smo osvojili sedam bodova, što nam daje puno razloga za optimizam!

Nikola Ćirković je bio konkretan.

– Čestitam svojoj ekipi na plasmanu u plej of, ostvarili smo prvobitni cilj sa početka sezone. Sada nas očekuje narednih sedam utakmica protiv najboljih timova u ligi i pokušaćemo da se dokažemo protiv najboljih, ali i da vidimo da li smo spremni i za korak više od samog plasmana.

– Spartak igra veoma otvoren, napadački fudbal. Mi ulazimo u tu utakmicu u dobroj stmosferi, jer smo iz tri utakmice osvojili sedam bodova. Očekuje nas dobra utakmica, nadam se da će teren biti u što boljem stanju i da ćemo i mi i domaćin pokazati zbog čega smo se plasirali u plej of – završio je Ćirković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter