3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOK SE ČEKA KONAČNA ODLUKA: Evo šta je Čović rekao o Morači, Evroligi i albatrosu sa Kosova

Objavljeno: 14.04.18 u 14:10

Dok se još uvek čeka odluka Crvene zvezde hoće li ili ne večeras izaći na parket dvorane Morača, mediji prenose konferenciju za novinare Nebojše Čovića.

Prvi čovek crveno-belih obavestio je javnost da šampion ABA lige skoro pa sigurno neće večeras na parket Morače. Ali, tema nije bilo samo katastrofalno suđenje, već i sama dvorana u kojoj je bilo 6.000 ljudi, a kapacitet je za dve hiljade manji.

– Kako u flašu od litar može da stane dva litra? Ne znam kako će u podgoričkoj dvorani moći da se igra Evroliga. Zapravo, može 10.000 gledalaca da stane, nema veze što je kapacitet hale 4.000. Kako niste videli 4.000 praznih mesta u dvorani? Verovatno su to uradili kako bi se dodvorili Evroligi i pokazali da u „Morači“ može da se igra elitno takmičenje. Podgoričani treba da se smire i treba da ih je sramota. Bilo je to siledžijsko ponašanje, u situaciji su da nam nešto otmu. Tu je i napad na mene, ne interesuje me da li su bili pijani ili ne. Crvena zvezda nema korektno suđenje tokom cele sezone, a to nam je Bokan radio sa grupom ljudi. Ja se nadam da klubovi u ABA ligi sve to vide i da neće pokušati da zamene teze kako eto Crvena zvezda neće biti prva. Mi ne radimo ovo zbog toga. Ili ovaj momak Tošin bunar, kada u hali viču „Ubij Cigana“, a on, Tošin bunar naš prošireni, skandira sa njima. Pa prijatelju, ti si Tošin bunar. Bile su pripremice jednog kluba koji u sebi ima Tošin bunar, a on dobro zna logistiku po metodologiji belih magova i muljanje sa tim sudijama. I to su radili ovde. Verovatno je Tošin bunar prezadužen kod Bokija, zvanog Bokan, i budućeg gradonačelnika Podgorice. Čestitam mu kandidaturu za gradonačelnika Podgorice. Sram treba da ga bude – preneo je ‘Blic’.

Takođe, govorio je Nebojša Čović i o torturi igrača Crvene zvezde u Podgorici.

– Prvi pokušaji krađe bili su u polufinalu plej-ofa između Crvene zvezde i Mornara u Baru i u Beogradu u trećoj utakmici, ali moram da napomenem da to nema nikakve veze sa Mornarom, oni su častan klub koji se pošteno bori i koji ima ogromne probleme sa bahatom varijantom Budućnosti. Ona na silu iz oka pokušava da vam oduzme određene stvari. A to nije sport. Jedno je trgovina, jedno je piljarski posao, a drugo je sport. Ovo je ne samo nesportski, već i nekorektno. Crvena zvezda je evidentno bolja od Budućnosti. Mi kao klub smo upravu Budućnosti korektno i gospodski primili u Pioniru, a mi smo primljeni ovde užasno. Nikada veći stepen mržnje, ali odvratne mržnje nisam doživeo nego ovde u Podgorici. Da li je moguće da se jedan te i sti narod ovako mrzi zahvaljujući nekakvim vođama koji sve pale i podgrejavaju i ne znaju sportski da se ponašaju. Naši ljudi koji su sedeli na klupi su bili ispljuvani. Čujte molim vas, ubacuju šunku u teren! Alo, Tošin bunar, pa imaš dva Šehovića u ekipi. Kakvo je to licemerje, očigledno da oni te druge nacionalnosti priznaju samo pred izbore. Bokan je mogao i drugačije da mi saopšti da hoće da bude gradonačelnik i da mu je stalo da pobedi u finalu. Čujem da će i ovaj Albatros sa Kosova, Ramuš Haradinaj da ga podrži. Na šta su doveli sport – zaključio je Čović, a preneo je ‘Blic’.

0
0
3 Komentara
  1. Kako je moguce da se desi da te/vas pljuju? Vlade Jovanovic je trebalo u muzej da odnese onaj sako posle finala sa tobom i tvojim timom u Zelezniku! On nije zasluzio da ga pljuju, ti jesi!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma da kao u slucaju Partizan svi su krivi kradu otimaju samo on posten ali ovde ti vucko ne moze pomoci pocelo vas je stizati…gotovo gotovo…

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako si ti u areni filovao 25000 gledaoca samo da bi pisalo da si oborio KKP rekord,u kupu u Nisu je trebalo biti 30 razlike za Partizan tada nisi davao saopstenja.Kako mozes u istoj ligi da imas 2 kluba,gde je dug od 17 miliona,zasto sa god.budzetom od 8 miliona nemozes da se prosetas aba Ligom,kako ti od socijalista,demokrata pa do dana danas svaka kapa odgovara.Kako narod sve bednije zivi a ti sve vise imas.Svasta bih Jos napisao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter