1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DILEME KOD MILOJEVIĆA: Ben dobija novu ulogu, štoper pod znakom pitanja (SASTAV)

Objavljeno: 14.04.18 u 09:40

Iskusni štoper želi da bude u ekipi, mada posle mesec dana pauze možda je rizik da bude starter, a u tom slučaju kapiten je Filip Stojković.

Često treneri u poslednji čas povuku po neki taktički potez pred velike utakmice, a kako saznaje HotSport, šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je namenio novu ulogu za Muhameda Bena, koji je prošlog leta u dresu Olimpijakosa dva puta matirao Partizan. Brzonogi napadač imaće zadatak da razigrava kolege i da preti iz drugog plana, što mu je uspelo u „probi“ protiv Zemuna. Jedina dilema koja treba da se otkloni na sastanku nekoliko časova pre megdana sa ‘komšijama’ je nastup Vujadina Savića.

Najavili smo da Mičel Donald neće početi, a iskusni defanzivac Vujadin Savić ima ogromnu zelju da predvodi ekipu. Ipak, posle mesec dana pauze možda je rizik da bude starter i pored Damjena Le Taleka se u poslednjoj liniji nađe Srđan Babić. Ukoliko Savić ostane na klupi ulogu kapitena imaće Filip Stojković.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Le Talek, Savić (Babić), Rodić – Jovičić, Krstičić – Srnić, Radonjić, Ben – Pesić.

0
0
1 Komentara
  1. „DILEME KOD MILOJEVIĆA: Ben dobija novu ulogu“… Ovo bi bilo smešno kada ne bi bilo žalosno! Vidi se kao iz aviona, kakav je Milojević trener i koliko je hrabar da oseti igrača! Ma, zamislite, on poverava specijalnu ulogu Muhamedu (Benu), standardnoj rezervi iz Olimpijakosa! Toga Muhameda (Bena), evo gledamo celo proleće u SLS a gledali smo ga i u dve utakmice protiv CSKA! Šta je Muhamed (Ben) pokazao?! Apsolutno, ništa! I sada očekujemo da Muhamed (Ben) razbije Partizana! Pa, to je smešno! Evo, pišen na sat i po pre početka utakmice i tvrdim da se Muhamed (Ben) neće videti na terenu! Posle će obrazloženje biti kao Muhamed (Ben) nije imao dan! A, da li je uspešni trener Milojević imao hrabrosti da ukaže poverenje Adžiću (od prvog minuta, barem 5 vezanih utakmica), biserima Joveljiću, Veljku Nikoliću i Erakoviću?! Ne, jer Milojević nije hrabar trener i nema onaj tanani osećaj da otkrije talenat u mladom igraču! Zato, Milojević neće nikada biti vrhunski trener! Za njega su grčka i kiparska liga!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter