5
AdmiralBet ABA Liga

ZAVRŠEN VELIKI POSAO: Amida Brajma i zvanično novi košarkaš Partizana! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.18 u 17:20

Košarkaški klub Partizan od danas je jači za igrača na poziciji centra, pošto je Amida Brajma danas i zvanično postao njihov član.

Dvadesetčetvorogodišnji centar iz Gane (208) je ubrzo nakon što su crno-beli skinuli blokadu BAT promovisan u novo pojačanje kluba iz Humske, čiji će dres nositi u Superligi Srbije koja startuje 18. aprila.

Brajma u Partizan stiže nakon osvajanja trofeja u razvojnoj NBA G-Ligi sa ekipom Ostin Sparsa, čiji je jedan od trenera nekadašnji trofejni kapiten beogradskog kluba Petar Božić.

Bivši centar Univerziteta Konektikat, sa kojim je i osvojio titulu u NCAA šampionatu u sezoni 2013/14, u Beograd će stići već sutra a njegov debi u crno-belom dresu mogao bi se očekivati već narednog četvrtka kada će Partizan dočekati Vojvodinu.

0
0
5 Komentara
  1. Usreci se i ti……moras da naucis da volis to ti je tipa dresure kad dodjes u „instituciju“ i slusaj sad sine crni od toga ces i da zivis i volis,peces kajganu,privodis trebe i pricas im kako ti volis partizane….jel kontas…ma k…. ti moj kontas.Nije bitno Dulo ce ti sve objasniti kako se ljubav naplacuje.Sretno!

    0
    0
    Odgovori
    • Još boli kad vas je Dulo kavo pa nije popušto, polako večeras će vas Đetići isprašiti, a mi u kls dokusuriti te će ćorčo kmečati ima samo da pršti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter