0
Evropske lige

SERIJA A: Veliki preokret Napolija protiv Kjeva, Milik i Diavara u zadnji čas pronašli rešenje za Sorentina (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.18 u 17:02

Fudbaleri Napolija slavili su na svom stadionu protiv ekipe Kjeva rezultatom 2:1, u utakmici 31. kola italijanskog šampionata.

Na ovaj način Napolitanci su ostali u trci za skudeto, pošto su ponovo prišli vodećem Juventusu na četiri boda zaostatka iako praktično do 90. minuta izgledalo da je šampionska trka gotova.

„Leteći magarci“ su imali rezultatsku prednost sve do samog finiša utakmice, ali su Arkadiuš Milik u Amadu Diavara na kraju ipak uspeli da probiju barijeru zvanu Stefano Sorentino, koji je svojim intervencijama celu utakmicu frustrirao napadače Napolija.

Iako su Napolitanci bili znatno bolji tim tokom većeg dela utakmice,nikako nisu uspevali da nađu rešenje za iskusng golmana Kjeva, koji je u 51. minutu osujetio najveću šansu domaćina da dođu do vođstva, pošto je odbranio penal Drisu Mertensu.

Nastavili su da se ređaju pokušaji domaćina, koji je narednu veliku šansu imao preko Pjotra Zielinskog čiji je udarac u 71. minutu zaustavio rasoloženi Sorentino, a dva minuta kasnije na drugoj strani je usledila kazna kada je Mariuš Stepinski savladao Reinu na asistenciju Đakerinija.

Samo dva minuta kasnije udarac glavom Tonelija zajedničkim snagama su zaustavili Sorentino i prečka, a gosti su odolevali napadima Napolija sve do samog finiša kada je Arkadiuš Milik konačno probio bedem isped njihovog gola.

Poljski napadač odlično je reagovao na centaršus Lorenca Insinjea i glavom lepo pogodio levi gornji ugao gola Kjeva.

Četiri minuta kasnije usledio je totalni preokret, kada je Amadu Diavara nakon jednog kornera lepo gađao sa nekih desetak metara i pogodio gornji desni ugao gola rivala za veliko slavlje na „San Paolu“ i nastavak sna o Skudetu.

Serija A- 31. kolo

Subota

Benevento – Juventus 2:4 (1:2)
/Dijabate 24, 51 – Dibala 16, 45+2, 74pen, Kosta 82/

Roma – Fjorentina 0:2 (0:2)
/Benasi 7, Simeone 39/

SPAL – Atalanta 1:1 (1:0)
/Sionek 39 – De Ron 78pen/

Sampdorija – Đenova 0:0

Nedelja:
Torino – Inter 1:0 (1:0)
/Ljajić 36/

Verona – Kaljari 1:0 (1:0)
/Romulo 36/

Krotone – Bolonja 1:0 (1:0)
/Simi 25/

Napoli – Kjevo 2:1(0:1)
/Stepinski 73- Milik 89 Diavara 90+3/

18.00: Udineze-Lacio

20.45: Milan-Sasuolo

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter