1
Košarka

FOTO: Starsport

KAD BI SE UKRSTILI SRPSKI ‘SNAJPERI’: Teo, Bogdan, Beli, Jokić, ko je najbolji trojkaš? – evo šta kaže centar Nagetsa

Objavljeno: 08.04.18 u 17:43

Košarkaši Devera sinoć su ostvarili izuzetno važnu pobedu nad Los Anđeles Klipersima (134:115), kojom su zadržali velike izglede za plasman u plej-of.

Jedan od najzaslužnijih za ovaj trijumf bio je srpski centar Nikola Jokić, koji je u duelu sa timom iz Kalifornije upisao svoj deveti tripl-dabl u sezoni sa učinkom od 23 poena uz po 11 skokova i asistencija.

-Osećaj je odličan posle ovakve pobede. Naš cilj je da pobedimo na naredna dva meča-, rekao je Jokić, a prenosi specijalizovani sajt „Eurohoops“.

Denver u poslednja dva kola ima sudbinu u svojim rukama, pošto im pobede u susretima sa Portlandom a zatim i na gostovanju Minesoti garantuju učešće u plej-ofu.

-U ovom trenutku igramo baš dobru košarku… oba ta rivala su pobediva, tako da…-, optimističan je srpski centar.

Jokić je takođe prokomentarisao i koš za pobedu svog reprezentativnog kolege Bogdana Bogdanovća, u utakmici protiv Memfis Grizlisa.

Srpski košarkaš prokomentarisao i koš za pobedu Bogdana Bogdanovića protiv Memfisa.

– Bogdan u karijeri ima dosta takvih šuteva. On je bolji kada je pod pritiskom-, rekao je košarkaš Denvera.

Novinare je takođe zanimalo ko bi pobedio u šutiranju trojki, ako bi se van linije 7,25 našli Bogdanović, Teodosić, Bjelica i on.

-Bogdan. On je najbolji šuter za tri poena-, kratko je kazao Jokić.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter